Darkangel

Mellan sommarens längtan och vinterns köld

SkitApoteket

Publicerad 2005-11-16 11:32:23 i Lite av varje,

Dags att shoppa lite igen. Mumma ska få dyka in i hundaffären och köpa en ny tröja. Nej hon nöjer sig nog med torkade, rökta tjursenor.
Själv ska jag besöka skitApoteket igen.
Mitt lokala apotek har fått så mycket skäll i vår lokala tidning att personalen börjar bli riktigt trevlig nu. Det är inte jag som skrivit insändare i tidningen om apoteket. Andra retar sig också.
Annars finns det en kille som vet precis hus man ska göra för att få personalens uppmärksamhet snabbt. Han brukar rusa in på apoteket, dänga en stor sportbag i disken och vråla om att han behöver sina mediciner snabbt.
”Så här lång tid tog det inte på förra apoteket”, brukar han skrika. ”Ska det vara så här? Har alla fikarast, eller?” fortsätter han.
Vi andra som snällt sitter och väntar vill inte gärna få ögonkontakt med honom. Han verkar lätt störd. Men vi ler lite när personalen stressat springer för att snabbt fixa allt han vill ha. Jag funderar på att göra som han idag. Ta med gymväskan, som väger ett ton, och dänga den i disken och vråla åt personalen.
Bara för att få se vad som händer.

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2005-11-16 16:06:01

såg din kommentar om cityakuten först nu (är jag senil?) har ingen aning om vilken säsong som går nu men det är många som har försvunnit. Abby och Susan är kvar och så hon den rödhåriga bitchen fast hon är inte med så mycket... Carter har åkt tillbaks till Afrika och så är Kovac kvar förstås *slurp* sen är det jättemånga nya, har säkert glömt nån

Postat av: Humlan

Publicerad 2005-11-16 18:55:37

Hur gick det på Apoteket!!! Gjorde du som honom eller? :-D

Postat av: MOCCA

Publicerad 2005-11-16 19:46:05

Hakar på Humlan, vad hände? dängde du också väskan i disken på Apoteket? *nyfiken*
/M

Postat av: Darkangel

Publicerad 2005-11-16 22:27:00

Re Anna:
Vad fan åker dr Carter till Afrika för?
Man kan inte lita på någon.

Postat av: Darkangel

Publicerad 2005-11-16 22:28:41

Re Humlan och Mocca:
Se nästa inlägg.
Den trevliga damen förstörde allt. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela