Darkangel

Mellan sommarens längtan och vinterns köld

Sean Penn

Publicerad 2005-10-21 23:58:54 i TV och DVD,

Tittar inte på filmer så mycket nu. Ibland får jag för mig att jag måste kolla några ändå. Uppdatera mig lite. Ikväll såg jag Tolken med Sean Penn och Nicole Kidman. Var otroligt svårt att hålla sig vaken. Somnade precis när Sean Penn släpper vigselringen i glaset. Därför har jag sett om filmen ca 25 gånger. Nja, men den var väl hyfsat bra.
Jag tittade mest på Sean Penn. Har gillat honom länge. Kanske för att han en gång var Madonnas stora kärlek. Jag gillar ju Madonna också. Inte Kabbalah skiten hon sysslar med nu. Men resten.
Sean Penn är en bra skådespelare och regissör. Oavsett vad han och Madonna nu hade ihop en gång i världen. Filmen Dead man walking är grymt bra.

Nu tittade jag mest på hans ansikte. Konstaterade att han blivit äldre. Fått ett rynkigt och lite fårat ansikte. Sen började jag titta på Nicole Kidmans ansikte. Hon blir ju också äldre men av det syntes knappast något. Kan bero på ljussättning, makeup och kameravinklar.
Men faktum är att kvinnan aldrig rörde en enda muskel i ansiktet. För mycket Botox? Jag har ingen aning. Kanske hade hon fått order av regissören att bara glittra lite med ögonen och pluta med munnen när hon skulle visa sin sinnesstämning i filmen. Eller också är det så att kvinnliga skådisar ska vara så vackra att dom opererar sig och får Botox injektioner tills dom inte kan röra en enda muskel i ansiktet.
Jag är nog så van vid det att jag knappast märker det numera.
Sean Penn kunde faktiskt lyfta på ögonbrynen, rynka pannan. Det fanns en levande mimik i ansiktet. Som jag först tyckte handlade mest om att han blivit gammal.

Kommentarer

Postat av: SANDRA

Publicerad 2005-10-22 00:07:02

Har du sett Sean Penn (och hans bror) i "Öga för Öga". Nu pratar vi 15-17 år sedan, kanske mer.
Bygger på en sann berättelse.
Så-jävla-bra.

Postat av: Mr.D

Publicerad 2005-10-22 01:37:20

Mystic river....brrr vad otäckt bra...

Postat av: Mocca

Publicerad 2005-10-22 17:33:06

Såg att Mr D hann före mig men jag håller med, du får INTE missa "Mystic River" med SP den är grymt bra. Har du sett: Iam Sam? om inte,missa inte den! Den är nästan ännu bättre. (med SP)

/M

Postat av: Darkangel

Publicerad 2005-10-23 23:55:09

SANDRA
Mr. D
Mocca
Tack för tipsen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela