Darkangel

Mellan sommarens längtan och vinterns köld

Stomipåsen

Publicerad 2005-10-16 16:11:09 i Träning,

fjollväska

Jag måste få visa min fjollväska. Jag har kämpat emot. Tycker inte att midjeväskor är snygga. Snarare otroligt fula.
Påminner mig mest om turister som går runt i ful T-shirt och shorts oavsett var dom befinner sig. Även på dom ställen där man kanske bör klä upp sig lite. I kyrkor eller tempel. På eleganta restauranger och hotell. Där hasar mina ”vänner” fram i Birkenstocksandaler och midjeväska plus den fulaste tröjan och fulaste shortsen dom kunde hitta. Klädsnobb? Moi?

Nu är jag faktiskt ingen klädsnobb och i skogen blev det snarare löjligt i somras dom få veckor det var varmt. Jag hade mina gymkläder på mig. Tighta, svala och sköna byxor och toppar. Utan fickor. För fickor ska man inte ha på kläder som används i gymmet. Inte ens en liten där skåpnyckeln får plats.
På mina promenader ska ju kamera, mobiltelefon, hundgodis, pappersnäsdukar, läppglans, savetter, nycklar plus min skrammelburk följa med. Så jag kapitulerade.
När jag såg att den mycket trendiga granntjejen var ute och löptränade med en midjeväska så tyckte jag att det kanske är ok ändå. Nu hade hon ju en väska gjord för löpträning. Som satt lite elegant på ryggen. Min väska tronar fint på magen. Nja, lite snett på sidan om magen.
Har kommit på hur otroligt bra det är den här årstiden. Ibland tar jag på mig mössa och vantar och efter ett tag upptäcker jag hur varmt det blir. Var gör man av vantarna?
Jo, klämmer fast dom under bandet som går runt midjan.
När jag är lite trött och hängig så kan ett hopvikbart sittunderlag klämmas fast under samma band. Så är man helt utrustad.
Jag har lite svårt för ryggsäck eftersom banden till ryggsäcken skaver så förbannat på axlarna just där jag har ont.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2005-10-16 16:49:32

så länge du är stolt över din magväska vågar ingen ens låtsas kolla snett:)

aerobic och step kommer jag instruera till en början

Postat av: Darkangel

Publicerad 2005-10-16 16:52:12

Re em:
Jadu. Vi får väl se! :)

Kul att bli instruktör?

Postat av: Kimmi

Publicerad 2005-10-16 17:30:11

Alltså...jag som då håller på att förvandla mig själv till ett allvetande besserwisser modeorakel säger att midjeväska är ett BIG NO NO, t.o.m i skogen, t.o.m med tillhörande Birkenstock.
Du får helt enkelt investera i en Dra-maten som du kan släpa efter dig i skogen! Gärna Burberry-rutig. Dom har förresten tagit patent på rutorna nu och man får inte sy chi-hua-hua-outfits utan tillstånd. Synd va? Jag som preciiiiiis hade tänkt starta massproduktion av Burberry-rutiga chi-hua-hua-jackor!

Postat av: Darkangel

Publicerad 2005-10-16 17:39:37

Re kimmi:
Du är grym! Haha.

Postat av: Anonym

Publicerad 2006-04-19 14:03:59

Just funderat i dina banor... vad gör man av alla saker när man har kläder utan fickor... Får stor ångren av midjeväskor... Men nu helt plötsligt verkar det inte vara så farligt... Kanske ska prova att köpa mig en... Gillar som du att ha med mig bra o ha saker... man vet ALDRIG vad som kan inträffa...

Postat av: ihopflyttad

Publicerad 2006-04-19 14:06:21

tillhör ovanstående...

//Blåbär... sorry

Postat av: Darkangel svarar

Publicerad 2006-04-19 23:14:54

Någonstans måste man ha prylarna.
Jag är lite blyg ännu men... :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela