Darkangel

Mellan sommarens längtan och vinterns köld

Lyxigt

Publicerad 2005-09-19 17:06:55 i Träning,

Det låter så lyxigt att säga att jag har en fystränare på gymmet. Precis som om jag trollat fram pengar för att betala en personlig tränare som står bredvid mig och coachar mig varje dag.

Men det är nästan så lyxigt som det låter! Jag är inte bortskämd.
StepIn har ändrat rutinerna så att vi faktiskt får träffa någon av fystränarna hur ofta vi vill. Jag valde Andreas som är sjukgymnast. Är utmärkt att ha en sjukgymnast som jag kan få ställa alla frågor till.
Nu har vi gjort ett nytt program där både styrketräning och konditionsträning varvas på ett vettigt sätt. Vi har repeterat alla övningar i gymmet och jag har fått mängder av nya tips. Det känns mycket bra! Sen kan jag träffa honom igen precis när jag vill.
Det blir en större utmaning att verkligen komma iväg till gymmet och träna när någon håller lite koll på vad jag gör.

Har aktiverat gymmets träningsdagbok som finns inlagd på internet. Äntligen får jag väl säga. Vet inte om den fungerar bra. Men det kändes fint att få skriva in mina träningspass. Sen får min coach lägga in styrketräningsprogrammet så kan han hålla ännu mer koll på mig.
Jag känner mig riktigt duktig.  




Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2005-09-19 17:16:12

coolt, du är ju hur duktig som helst nu ju =D det är bara i början det är lute uppförsbacke, sen kommer det vara lätt ett tag...men du klarar allt, jag menar, du klarade ju bootcamp ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela