Darkangel

Mellan sommarens längtan och vinterns köld

Kan inte annat

Publicerad 2006-10-16 06:23:55 i Min hälsa,

Hade inte tänkt sitta här vid den här tiden. Jag försöker vända dygnet så jag slipper vara vaken hela natten. Somnade gott av ren utmattning tidigt i natt. Utan sömnpiller.

Men glömde öronpropparna. För jag vaknade av en hög duns från någonstans i huset. Mumma vaknade också och kröp fram från sin sovplats under sängen. Det räckte för att alla muskler skulle bli spända. Det räckte för att jag skulle bli klarvaken. Gick en vända i huset och kollade om något hade hänt. Men allt var tyst och lugnt.

Omöjligt att somna om igen så jag satte mig vid datorn i stället. Men applikatiosservern på Bloggsoft fungerade inte och jag hade rensat bort alltför många favoriter. Så jag gick och lade mig igen.


Såg ett avsnitt av serien Tusenbröder.

Tusenbröder säsong 1

Har köpt säsong 1 och 2 på DVD. Och jag gillar verkligen serien.

Tusenbröder säsong 1

För den som vill köpa serien på dvd kan jag tipsa om att Discshop säljer båda säsongerna till ett ganska lågt pris, 199 kronor.

Försökte somna igen men nu värker kroppen för mycket och avslappningsövningar hjälpte inget.
Så jag gav upp. Nu sitter jag här igen. Och kan inte annat.

 


Andra bloggar om: , , , ,

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2006-10-16 19:44:53

Tack för tipset! Vi hyrde filmen tusenbröder igår, jag har inte sett serien, tänkte igår att jag skulle beställa den och nu måste jag ju göra det när du tipsar om det i bloggen, det är ju ett tecken! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela