Darkangel

Mellan sommarens längtan och vinterns köld

Ta hand om mig! Please!

Publicerad 2006-02-13 06:19:49 i Hälsa och ohälsa,


smärta
Ingen chans för sömn inatt. Nu är det längesen jag hade så ont överallt.
Huvudvärk, ont i nacken och ont i ryggen.
Dessutom har mina problem med hälsporre helt plötsligt kommit tillbaka. Mer om det i nästa inlägg.

Det går inte att ligga i sängen. Varje del av kroppen som rör sängen molvärker. Jag sparar höger sida så jag kan kura ihop mig framåt morgonsidan. Då kanske jag kan få sova några timmars avslappnande sömn.

Nu klev jag upp och städade i sovrummet. Plockade undan tvätt. Bäddade rent i sängarna. Blir skönt att krypa ner i en nybäddad säng. Blir skönt att slippa se alla kläder som låg överallt. Jag hade tvättat så det var tvätt överallt. Men nu är allt fint. Jag fick röra mig lite också. Det är bättre än att bara ligga och plågas. Konstigt vad man glömmer fort hur ont det kan göra.

Gruvar mig för måndag i morgon. Ny arbetsvecka för många men på sätt och vis även för mig.
På helgerna håller sig omgivningen lugn. Men nu blir det väl full fart igen.
Jag orkar inte! Jag vill gå hundpromenader och se på OS. Det räcker.

Boka ett hotellrum åt mig! Please!

Pyssla om mig! Var snäll mot mig! Ta hand om mig!

Kommentarer

Postat av: Ediets

Publicerad 2006-02-13 11:31:19

Om jag hade de resurser som krävdes skulle jag boka in dig och Mumma på ett lyxigt hotell. Ni skulle få en svit med bubbelbad i badrummet, en underbart skön säng med en storbildsteve framför, så du kan titta på OS medan du myser under duntäcket. I periodpauserna kommer sen den snygga privatmassören och tar hand om din värkande kropp ;)

På hotellet finns dessutom en hel spaavdelning som du har fri tillgång till, med avslappnande kroppsbehandlingar och värmande bad. När du sen blir hungrig är det bara att lyfta på luren och beställa från den utsökta menyn och room service levererar frukost/lunch/middag/nattamat på sängen, härhelst du vill. Semlor finns självklart på menyn. Och naturligtvis finns det en särskild hundmeny som Mumma får välja från och om du inte kan gå ut och gå med henne tar din privata hund-passopp hand om henne.

Hmm, det där lät ju onekligen ganska lockande för mig själv oxå, så jag bokar kanske in mig och katten i sviten bredvid :D

*pigga-på-dig-kram*

Postat av: MyyZz

Publicerad 2006-02-14 16:11:40

Dra ur telefonjacket och stäng av mobilen .. är en väldigt god idé. Om man inte orkar .. det är faktiskt tillåtet att vara ensam ett tag.

*kram* till dig o *nospuss* till Mumma

E: jag hänger på boka till mig o harkel alla katterna me:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela