Darkangel

Mellan sommarens längtan och vinterns köld

Fällan

Publicerad 2005-08-03 03:47:38 i Böcker,

Har relaxat några timmar med en bra bok och lite tv.

 

Började med Michael Connellys senaste alster, Fällan. Harry Bosch är tillbaka i jakten efter seriemördaren Poeten. Jag gillar stämningen i hans böcker. Som gjorda för sträckläsning på nätterna. Fällan verkar lovande redan från början.

Har kämpat länge med Åke Edwardsons bok "Rum nummer 10" men nu ger jag upp ett tag. Brukar somna efter två sidor. Vet inte riktigt varför jag tycker att boken är så seg.

Nu vill jag ha en bok som jag inte kan lägga ifrån mig. Otäck nattläsning behövs efter allt sekande med den svenska deckaren.

 

Var ett tag sedan jag läste en deckare som handlar om seriemördare så det är väl dags nu. Många deckare handlar om pedofiler just nu. För några år sedan var det bara seriemördare. Är det dags att återanvända seriemördartrenden igen?

 

Vad skriver förresten Patricia Cornwell om nu? Har hon slutat att skriva om rättsläkaren Kay Scarpetta? Snälla skriv och berätta. Jag orkar inte med fler hemsidor idag.

 

Lite tv får avsluta natten. Har inte råd med några nya dvd just nu så det får bli återanvändning där också. Tyckte inte att Angel var så bra så jag tänkte ge serien en ny chans men efter några avsnitt plockade jag fram Buffy igen. Börjar se serien från början. Hade nästan glömt hur serien börjar så det blir nog bra natt-tv ett tag framöver.

 

Men hjälp vad ryggen värker nu. Dags att kolla Buffy alltså.

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela