Darkangel

Mellan sommarens längtan och vinterns köld

Svettas mer när hjärnan krymper

Publicerad 2005-11-14 22:00:22 i Dagens,

Läser så intressanta tidningar ikväll. I Form t.ex. Den är fylld av små käcka nyheter om hälsa, kost och träning.
Jag har lärt mig nu att om man ställer en grön växt på sitt skrivbord blir man 12 % snabbare på sitt arbete. Va?
Om jag har två gröna växter på mitt skrivbord blir jag 24 % snabbare på arbetet då? Eller om jag skaffar tio gröna växter. Här finns det möjligheter minsann.

Intressanta frågor finns det också i tidningen. En kvinna som arbetar i IT branschen vill veta vilken träningsmaskin dom ska köpa till arbetsplatsen. Hon vill använda den 15-20 minuter för att få upp pulsen. Men vill absolut inte bli för svettig. Svåra frågor det!

Kan också läsa att kroniska smärtor får hjärnan att krympa. Enligt amerikanska forskare påverkas de områden som styr vår förmåga att fatta beslut samt vårt sociala beteende. Skiljer 11 % mellan friska personer och personer med kronisk smärta.
Jaha, så nu skrumpnar min hjärna också.

Tror att jag övergår till tidningen Runner’s world. Där testar dom underställ i senaste numret. Jag vill inte heller bli för svettig.
Kollar lite snabbt. Dom testar ett underställ där tröjan kostar 799 kronor. Kalsongerna kostar 699 kronor. Är alla som tränar millionärer?
Nja, det är nog inget för mig. Aningen för dyrt. Blir nog Handelshusets vanliga underställ för 199 kronor. Dom är så sköna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela