Darkangel

Mellan sommarens längtan och vinterns köld

Drama queen

Publicerad 2005-09-14 21:33:27 i Dagens,

Nu har jag hämtat mig efter all dramatik på promenaden. Mitt liv är verkligen spännande.

Har sovit en stund. Det är skönt att sova på eftermiddagen. Det svåra är att vakna. Jag känner mig som när jag var ung och drack sprit på helgerna.
Fredag… lucka, lucka… måndag.

Har läst kvällstidningarna. Behöver jag skriva att jag älskar kvällstidningar? Det framgår säkert av mina texter. Blandningen av nyheter, skvaller, krönikor och allmän skit ger mig en kick. Seriöst och oseriöst i en härlig blandning. 
Jag läser och läser. Njuter!

Inte hinner jag med att titta på tv när jag ska sova mitt upp i allt annat. Videon får jobba ikväll också. Idol är inte lika elakt längre så jag skrattar inte så mycket åt programmet. Ska se det senare ikväll ändå.
Lost? Självklart ska jag se Lost.

Min video jobbar nog på övertid nu. Den ska bytas ut mot en ny burk som kan spela in program utan alla trassliga band. DVD lådan är ganska ny men kan inte användas för att spela in program. Gjorde en miss där. När jag arbetat ihop pengar för att förnya min TV utrustning hoppas jag att det finns något helt nytt. Vill inte lagra en massa skit på vare sig dvd skivor eller hårddiskar eller…
Fram för något helt nytt. 

Kommentarer

Postat av: moni

Publicerad 2005-09-14 21:48:15

Njut av videon medan du kan! Min är trasig och se hur det har gått för mig! Jag hamnar i FRUKTANSVÄRDA dilemman när det gäller att välja mellan till exempel Desperate Housewives och Kommissionen.

Postat av: Darkangel

Publicerad 2005-09-14 22:20:06

Re Moni:
Jag förstår inte hur du överlever!

Jag ska klappa lite på videon så att den håller ett tag till.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela