Darkangel

Mellan sommarens längtan och vinterns köld

Jag tränar

Publicerad 2005-09-15 22:34:46 i Träning,

Nu planerar jag min träning igen. Att det ska vara så svårt att ta sig till gymmet och börja träna.
Har inga som helst problem med konditionsträningen på hemmaplan. Jag tar på mig träningskläder och går på promenader med hunden. Snabba pulspromenader eller riktigt lååånga promenader. Fixar utan problem att gå stavgång. Varje dag går vi. Hunden tolererar inga ursäkter. Jag försöker inte ens komma med några patetiska ursäkter. Spelar ingen roll vilket väder det är. Spelar ingen roll hur trött jag är.

Men när det gäller gymmet. Finns inga gränser för hur många ursäkter jag kan hitta på.
Idag fick jag lite tid över mellan mina olika ärenden i stan så jag utnyttjade den korta tiden till att åka till gymmet och kolla när mitt medlemskap går ut. Hämtade ett schema och frågade om vilka nyheter dom har när det gäller olika pass.
Bootcamp var en nyhet som lät lockande. Jag vill ha enkla pass. Koordination är inte min starka sida. Bootcamp ska vara en form av intervallträning där aerobics blandas med olika styrkeövningar. Kanske något för mig?

Styrketräning är annars det jag gillar mest. Nu hade man anställt en sjukgymnast som fys tränare så jag bokade snabbt in en tid hos honom. Jag behöver lite inspiration eller snarare en spark i häcken. Hoppas att han klarar båda delarna.
Fick en tid redan på måndag. Och då fick jag ångest. Så snabbt? Direkt började hjärnan tänka ut ursäkter så att jag kan boka om tiden.

Samtidigt planerar jag snabbt in pass som jag vill prova. Redan imorgon kör man Bootcamp. Men jag måste packa väskan. Hur ska jag hinna det? Passet återkommer på söndag igen. Då ska jag vara förberedd!

Har någon testat Bootcamp i Sundsvall?

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2005-09-15 23:15:58

Jag har inte testat Bootcamp i Sundsvall, men testat liknande träningssätt, och det är askul, skitjobbigt och man klarar oerhört mycket mer än man tror. Så testa nu! För nu vill jag veta hur det gick ;)

Postat av: Darkangel

Publicerad 2005-09-16 00:35:05

Re Anna:
Ja det ska jag banne mig göra!

Återkommer med rapport.

Firefighter! Yes!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela