Darkangel

Mellan sommarens längtan och vinterns köld

Manualer

Publicerad 2005-09-27 23:42:34 i Dagens,

Däremot klarar jag inte av att byta batterier i min stegräknare.
Är inte teknisk idiot. Dålig på HTML koder men ge mig en dator med tillbehör och kablar så kan jag montera ihop hela skiten på nolltid.
Var ju mitt jobb en gång i tiden.
Men nu har Techtrails stegräknare givit upp helt och hållet. Jag var så dum att jag köpte eländet via internet. Alltså kan jag inte gå in i en affär och skälla ut någon ansvarig.

Ser framför mig hur jag ringer någon kundtjänst och frågar hur man byter batterier på den lilla stegräknaren som normalt förgyller mitt liv.
”Jaa, om du vänder på stegräknaren så ser du en liten lucka på baksidan. Ta ett mynt och öppna den och sen…”. Så brukar det låta på kundtjänster när en tjej ringer.

Fel på tvn. Man har läst manualen tills den faller i bitar. Är desperat och ringer till kundtjänstkillen. Det är alltid en kille. ”Har du tryckt på den lilla röda knappen på fjärrkontrollen” säger dom lite lojt. Tryckt på den lilla röda knappen? Ja du anar inte. Jag ser rött!

Till stegräknaren finns det en manual. Jodå. Det är inte den minsta manual jag sett. Med glasögon och förstoringsglas kan jag läsa den. Den minsta manual jag har hör till en digital termometer. Jag fick lägga sidorna i scannern och förstora texten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela