Darkangel

Mellan sommarens längtan och vinterns köld

Medicinmannen

Publicerad 2005-09-25 23:16:16 i TV och DVD,

Nu har jag sovit mig igenom första avsnittet av Medicinmannen. Hoppas serien var bra för videon fick jobba ikväll också. Jag ska se serien. Vill inte missa Mikael Persbrandt i en ny svensk serie.

Var nära att sova mig igenom första avsnittet av 24 också men där vaknade hjärnan till ordentligt. Förmodligen för att jag redan såg serien på dvd för ett tag sedan. Egentligen tycker jag att det enda uthärdliga sättet att se en tv serie är att köpa hela säsongen på dvd. Då slipper jag vänta en vecka på nästa avsnitt. Jag slipper eländet med att tv 4 alltid gör säsongsuppehåll för att visa ishockey eller någon annan sport. Sommaruppehållen i bra serier är också en klassiker i tv. Uppehåll över jul. Ja dom gör gärna uppehåll i serier för vilken ursäkt som helst. Var det sommaren som gjorde att vi fick ett långt uppehåll i serien Lost? Det gjorde mig aningen lost. Men jag får väl köpa den serien på dvd också.

Idag beställde jag första säsongen av CSI Miami. Jag har alltid gillat David Caruso. Många som har åsikter om honom. Vad tycker ni som redan har sett serien? Är David Caruso bra eller dålig? Är CSI Miami sämre eller bättre än originalet?

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2005-09-26 00:14:16

David Caruso är bra, Miami är ungefär lika bra som LAs Vegas, det är New York som är dåligt! Och då menar jag riktigt dåligt!

Postat av: Darkangel

Publicerad 2005-09-26 00:51:08

Re Anna:
Då ska jag akta mig för CSI New York. :)
Ja, nu längtar jag efter Caruso.
På tisdag landar paketet i brevlådan.

Postat av: Darkangel

Publicerad 2005-09-26 00:58:48

Re Anna igen:
Kan förresten inte göra kommentarer på din blogg. Läser gör jag dock alltid!
Du jobbar på bra med målningen av sovrummet.
Och hur känns det nu när bilden av dig själv är publicerad? Inget speciellt eller...? :)

Postat av: Anna

Publicerad 2005-09-26 06:24:27

Darkangel: hmm, vrför kan du nu inte det....jag blir gråhårig i förtid av den här bloggen!! Bilden på mig själv, hmm, alltså, jag fläkte ut mycket av mig när jag publicerade en tidningsartikel om mig, så alla vet ju redan vem jag är på något sätt...och sen var jag tvungen att var ego för en gångs skull. Jag övar lite på att ta plats.....

Postat av: Steven Jörsäter

Publicerad 2005-11-13 23:13:36

Hjälp! Glömde banda eländet. Om du gjorde det kan du väl droppa mig ett mail ([email protected]).

steven

Postat av: Darkangel

Publicerad 2005-11-14 01:53:53

Re Steven:
Nej, jag såg honom direkt.
Bäst att hyra serien på dvd.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela