Darkangel

Mellan sommarens längtan och vinterns köld

Bara vanligt vatten

Publicerad 2006-08-09 00:12:58 i Hunden Mumma,

Sen blir jag lite generad för jag har ju läst tidningarna där läkare varnar människor för att bada om dom har sår på kroppen. Det växer både det ena och det andra i våra sjöar och hav i värmen. Kolera och eländes elände.
Min hund badar överallt där det är blött. Vi har styrt promenaderna efter tillgång på vatten i bäckar, sjöar. Bara det har funnits en pöl med sörjigt lervatten så har Mumma varit glad.

Nu är hon inte glad. Snarare mycket irriterad när jag kopplar henne vid dom vanliga badställena. Så fort vi närmar oss vatten så får hon upp farten och så hindrar jag henne från att bada.
Hundar har uttrycksfulla ögon. Och nu ser hon verkligen lidande ut.

Jag släpar med mig vatten på promenaderna. Hade ett vätskebälte som passar bra för törstig hund. Dom blöta handdukarna som jag tog med i en ryggsäck från början får numera ligga kvar i bilen. Mumma vill inte svalkas av några blöta handdukar på promenaderna.

Så nu försöker jag hitta promenadvägar där det inte finns några sjöar, bäckar. Inget frestande havsvikar. Det är inte helt lätt. Jag är omgiven av vatten.

Kommentarer

Postat av: SoP

Publicerad 2006-08-09 00:41:16

Men--*låter klagande*-stackars vovve - hon förstår ju inte att badförbud är för hennes bästa-åh vad jobbigt sånt är-

Postat av: Darkangel svarar SoP

Publicerad 2006-08-09 00:45:53

Hon dansar nog regndanser när jag inte ser henne. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela