Darkangel

Mellan sommarens längtan och vinterns köld

Lite Lost ändå

Publicerad 2006-02-05 19:52:33 i TV och DVD,

Har kopplat av i eftermiddag med att inleda ett Lost maraton. Jag känner mig lite utanför när jag inte kan diskutera veckans avsnitt av tv serien Lost. Det är en sak att se hela säsongen av någon favoritserie i förväg. Men något helt annat att vänta tills hela skiten har visats i tv. Se allt i efterskott är bara trist. Så nu rättar jag in mig i ledet och ser första säsongen på dvd. Alla avsnitt i en rasande fart.

Jag missade slutet av första säsongen men kunde ändå inte låta bli att se början av säsong två. Jag är klåfingrig när det gäller fjärrkontrollen till tvn. Vill se allt på en gång. Jag blir bara förvirrad av den taktiken. Mer förvirrad än jag vill känna mig.
Men i denna kyla är väl sängen, duntäcket och serien Lost något som passar utmärkt. Lite godis behövs också. Ganska mycket godis förresten.
Sen är jag ikapp.

Nu väntar jag på att serien 24 återkommer med nya fräscha avsnitt. Jag vill se Jack Bauer igen. Jag vill i och för sig alltid se Jack Bauer. Inget nytt med det.
Bara tanken på ett 24 maraton kan göra mig riktigt upphetsad. Då nöjer jag mig inte med att låta TV4 bestämma hur många avsnitt jag vill se på en vecka.

Jag är nog ganska övertygad om att man uppfann dvd spelaren bara för min skull! Bara för att jag är så klåfingrig med fjärrkontrollen till tvn.

Kommentarer

Postat av: Nalle

Publicerad 2006-02-05 20:32:55

Hej!
Du har blivit utmanad av mig. Titta på min blogg
Nalle

Postat av: Darkangel svarar Nalle

Publicerad 2006-02-06 00:25:45

Tack för utmaningen. :)
Men jag har redan svarat på frågorna. Det gick inte så bra. Är trögt i bland.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela