Darkangel

Mellan sommarens längtan och vinterns köld

Slappna av med pappersmaskiner

Publicerad 2006-02-07 01:13:06 i Min hälsa,

Nu har jag lyssnat på insomningstjatet igen av misstag. Finns fortfarande med i en spelningslista i min MP3-spelare.
Konstaterade just att jag har väldigt låg volym på musiken. Hördes ju bara ett mumlande. Var väl meningen det. Dom ska mumla lite så förväntas man falla i sömn.

Annars hittade jag ett tips på avslappnande musik i Magazine Fitness. En CD som heter Sounds of Åre där kompositören har inspirerats av Jämtlands natur och kultur. Sunset over the mountains of Jämtland heter ett spår. Det låter mycket behagligt!

Annars kan jag tänka mig en CD med musik som är typisk för Medelpad. Men då vill jag höra något annat än ljudet från skogen som växer.
Ljudet från en pappersmaskin som tillverkar papper av skogen kanske vore något.
Hur många har hört det i verkligheten? Förutom dom närmast sörjande vill säga.
Det är ett mäktigt ljud, det kan jag lova.  

Kommentarer

Postat av: Ylle

Publicerad 2006-02-07 11:59:37

Nu har jag blivit utmanad. Skriv ner fem konstigheter som Du lider av/har för Dig (ungefär)...

Inget svårt. Jo, det svåra är väl att skriva ner bara FEM konstigheter, så många som jag har. Vilka ska jag välja?

Konstighet 1. Jag är totalt hästtokig. Kan verka konstig för en tant i min ålder. Och inte bara i mina egna hästar. Nää, när vi t ex är ute och åker bil så vrider jag nästan huvet ur led när vi åker förbi några hästar. Så gjorde jag också när jag var fem år. Konstigt va? Hur kan man vara så fullkomligt FASCINERAD av hästar? Men det är jag.

Konstighet 2. Jag kliar mig hårt på vänster sida av näsan när jag är konfunderad/förvirrad/irriterad/arg. Så hårt att jag har ett ärr där. Men det är väl kanske inte direkt konstigt, bara maniskt.

Konstighet 3. Jag har ALDRIG lust att städa. Utom när nån dör. När pappa dog och mamma ringde halv fem på morgonen, satte jag igång att städa badrummen, petnoga och frenetiskt. När mamma dog och min syster ringde, drog jag fram dammsugaren och flög runt i hela huset tills svetten lackade.

Konstighet 4. Frågade Grodprinsen vad han tyckte att jag hade för konstigheter för mig? Han hittade inga, förutom att jag inte städar undan efter mig i köket när jag har lagat mat. Det kan se ut som ett slagfält då. Men jag tycker snarare att HAN är konstig som alltid måste städa upp allt DIREKT när han lagar maten...

Konstighet 5.Tjaaa, när jag tänker efter så här så har jag nog inte så mycket konstigheter för mig. I alla fall inte som jag direkt kan komma på här och nu. Kanske andra kan hitta dem bättre?

Jag utmanar Darkangel, Lyckliga Grodan, Elis och Normbryterskan från Avliden

Postat av: Darkangel svarar Ylle

Publicerad 2006-02-07 12:31:33

Jag har redan svarat. :)
Gick inte bra.

Postat av: Gunnel

Publicerad 2006-02-07 14:41:02

Du har fobi för förkyld människor och så vill du somna av ljudet från en pappersmaskin. Hehe..du är rolig du. Men att ha fobier....kan vara väldans jobbigt. Enda fobien som jag vet att jag har är att jag gärna håller en näsduk i handen när jag sover. Men fasiken...det har jag inte gjort på länge nu...har bytt säng för tillfället. (Vill vara nära valparna ifall dom gör illa varandra)

Postat av: Darkangel svarar Gunnel

Publicerad 2006-02-11 13:10:56

Vad skönt att sova nära valparna!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela