Darkangel

Mellan sommarens längtan och vinterns köld

Still knocked

Publicerad 2005-10-12 20:46:25 i Hälsa och ohälsa,

Jag stillar gärna din nyfikenhet angående Stilnoct, Kimmi.
Stilnoct ger verkligen minnesluckor om man tar för hög dos.

Jag diskade en jättedisk utan att ha någon aning om att jag hade gjort det. Nästa eftermiddag när jag kom hem från jobbet och upptäckte att det var diskat och snyggt i köket trodde jag att någon drev med mig.
Gick ut ur köket och funderade hur det kunde ha gått till. Köket var faktiskt skinande blankt.
Samma natt hade jag gjort en lista över viktiga saker jag skulle ta upp i ett medarbetarsamtal. Jag hade listat alla viktiga ämnen snyggt och prydligt. Verkligen tänkt efter innan jag skrev. Jodå, jag kände igen min handstil. Det var klart formulerat och tydligt skrivet punkt för punkt. Med olika stycken noggrant markerade med en annan färg. Det sjuka är ju att det inte var något pladder. Tvärtom. Jag tror inte att jag hade klarat av att uttrycka mig så distinkt i ”nyktert” tillstånd. Inte då. För den perioden när det här hände kändes hjärnan mest som en trög massa. När jag såg listan kom jag vagt ihåg att jag hade gjort anteckningarna. Men att jag diskat hade jag inget som helst minne av.

Inte så dumt egentligen. För visst är det skittråkigt att städa. En minneslucka där man gjort något så kreativt under en natt är inte att förakta.

Kommentarer

Postat av: Kimmi

Publicerad 2005-10-12 21:25:02

Helt fantastiskt egentligen.
Jag skrev i min dagbok efter en blöt fest en gång i mina yngre glansdagar. Det var varken distinkt eller logiskt hahahaha.....

Tack snälla för att du berättade!

Postat av: Teddy

Publicerad 2006-04-28 00:16:04

ohh herregud så där håller jag också på med. När jag inte kan skriva här längre och ord inte blir till några meningar så sätter jag mig ner och börja göra diagram om vad som är viktigt inför morgondagen.Tex: det var superviktigt att på fre dag kl:13 köpa en scrapbook för våra minnen osv. man blir ju tokig om man inte till slut somnar eller ser trolli varje hörn....hahaha. Dagen efter minns man nada...

Postat av: Darkangel svarar Teddy

Publicerad 2006-04-29 00:26:00

Tur att det finns fler som gör såna saker!
Jag får mani på att skriva listor när jag tagit Stilnoct och inte somnat direkt.
Mängder av komihåg-listor. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela